チケット #39948

Welcome to Help (From Forum Message #77731)

登録: 2020-01-24 01:10 最終更新: 2020-04-04 03:12

報告者:
(匿名)
担当者:
(未割り当て)
チケットの種類:
状況:
オープン
コンポーネント:
(未割り当て)
マイルストーン:
(未割り当て)
優先度:
5 - 中
重要度:
5 - 中
解決法:
なし
ファイル:
なし

詳細

From Forum Help [#77731]

[forum: 77731] So I downloaded CloneZilla 20200114-eoan (I tried alternative stable - 20191024-eoan too). I have a Dell 5070. I tuned off EUFI Boot, Changed SATA to AHCI and Disabled Secure boot. CloneZilla starts, find the local USB hard drive dev (sdb1)fined the nvme0n1 drive with 5 partitions (sda - sda4). I try to do a savedisk and everything looks like its going to work but as soon as I name the IMG and click OK I get an error. I see Excluding busy partition or disk ... Error! No existing disk(s) or no mounted disk(s) are found! To use clonezill to save or clone a disk, the source disk must exist r be mounted! if you are sure the disk exists in this machine, maybe the kernal is too old Press enter to continue check /var/log/clonezilla.log for more detail

I looked at /var/log/clonezill.log - It didn't show any errors or much detail

This System does have 16GB Optane, 500GB SATA drive in it

Help

チケットの履歴 (2 件中 2 件表示)

2020-01-24 01:10 更新者: None
  • 新しいチケット "Welcome to Help (From Forum Message #77731)" が作成されました
2020-04-04 03:12 更新者: None
コメント

Hey!

Where the F are the check-sums? You don't actually think that in this age of threats anyone would actually just blindly use an unverifiable download! Do you?

添付ファイルリスト

添付ファイルはありません

編集

ログインしていません。ログインしていない状態では、コメントに記載者の記録が残りません。 » ログインする